Leveringsvoorwaarden

Mits niet anders overeengekomen leveren wij uw bestelling uit binnen 2 werkdagen na ontvangst betaling.

Bovengenoemde levertijden gelden als indicatie en niet als fatale termijn. themagicdarts.nl is nimmer aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. De maximale levertijd zal 30 dagen bedragen tenzij anders overeengekomen.

Mocht een artikel niet op voorraad zijn, dan heeft u hierover in principe al een mail van ons gekregen en zijn hierover al afspraken gemaakt. Mocht er door onvoorziene omstandigheden toch nog een ander artikel manco worden, dan wordt er contact met u opgenomen over hoe te handelen.

De door themagicdarts opgegeven leveringstermijn is geldend voor de op dat moment geldende omstandigheden en voorraadgegevens.

Mocht er ergens, door wat voor reden dan ook, een levertermijn niet gehaald worden, dan nemen wij als vanzelfsprekend contact met u op en leggen u de situatie voor zoals die op dat moment bij ons bekend is. U als consument heeft het recht om indien u hier niet accoord mee kunt gaan, de order (het liefst per mail) te annuleren. Mocht u al betaald hebben, dan storten wij het tegoed aan u terug.

Verzendkosten (Let op boven de €30,- is gratis verzenden!)

Nederland:

Enveloppen (extra stevige bubbel enveloppen)
€1,95 lichte post
€2,95 middel zware post
€3,95 zware post

Brievenbuspakje (track and tracecode, weet waar uw bestelling is)
€4,95

Pakketten (incl track&trace code)
0 tot 10kg € 6,50
10 tot 30kg € 12.50

Internationale post:
Standaard internationale verzendkosten

Wij sturen onze goederen af per pakketdienst via de PostNL. (past meestal door brievenbus)
Mocht de postbode u niet thuis aantreffen, dan krijgt u een melding in de bus wanneer het pakket opnieuw wordt aangeboden. Bent u ook dan niet thuis, dan krijgt u een melding bij welk postkantoor u het pakket kunt afhalen.

Daar fouten maken menselijk is, is het raadzaam om de order direct na binnenkomst te controleren op inhoud. Mocht u een verschil constateren tussen bijgevoegde factuur en inhoud van het pakket, meld dit dan binnen 24 uur via mail aan ons. Ontvangen wij niet binnen 24 uur na ontvangst van het pakket een melding, dan wordt de inhoud als correct aanvaard. Dit geld overigens ook als de artikelen niet aan uw eis voldoen.

Garantie

Op dartsartikelen zit slechts dan garantie wanneer duidelijk aantoonbaar is dat het een fabricagefout betreft.

Verzendpartners

verzendpartner postnl

POSTNL

verzendpartner ups

UPS

verzendpartner sendcloud

SENDCLOUD

verzendpartner gls

GLS

verzendpartner dhl

DHL